De campagnes zijn in het straatbeeld te zien.
De campagnes zijn in het straatbeeld te zien. Foto: Communicatie Team

BrabantZorg start wervingscampagne 'Jij zorgt ervoor'

Algemeen Oproep MooiRooi.nl / Sint-Oedenrode

Op de dag van de Zorg, zondag 12 mei, startte BrabantZorg een wervingscampagne met de titel 'Jij zorgt ervoor'. Hiermee wil BrabantZorg nieuwe werknemers aantrekken. Dat is hard nodig, om ook in de toekomst iedereen goede zorg te kunnen blijven bieden.

BrabantZorg kampt net als veel andere zorgorganisaties met veel vacatures; momenteel zijn het er ruim 100. De ouderenzorgorganisatie is vooral op zoek naar verzorgenden IG (niveau 3) en naar verpleegkundigen. Daarom wordt de komende maanden alles uit de kast gehaald om op te vallen bij potentiele medewerkers. Met prikkelende campagnebeelden mét daarop eigen BrabantZorg-medewerkers, gaat de ouderenzorgorganisatie de komende maanden de arbeidsmarkt bestormen. Via abri's, online advertenties, advertorials in weekbladen, posters op scholen en nog veel andere middelen hoopt zij in beeld te komen bij mensen die het verschil willen maken in de zorg.

Elke dag zo fijn mogelijk
Bestuurder Wilma de Jong: "We streven naar een forse stijging van instromende zorgprofessionals. We zoeken verpleegkundigen en verzorgenden, maar ook zij-instromers zijn meer dan welkom. Bij BrabantZorg is er ruimte om jezelf te zijn. Je krijgt veel vrijheid om je werk op jouw eigen manier te doen. Zo maken we voor cliënten én voor onszelf elke dag zo fijn mogelijk."

Niemand kan beter uitleggen waarom werken in zorg en welzijn zo bijzonder en betekenisvol is dan de mensen die dat zelf elke dag met hart en ziel doen. Daarom staat het samenspel tussen medewerkers en cliënten centraal in deze campagne. De campagne loopt in de maanden mei, juni en september en krijgt bij succes een vervolg.

Over BrabantZorg
Bij BrabantZorg bieden we vanuit 35 locaties in de regio's Oss, Meierijstad, Uden en Den Bosch ondersteuning en zorg tijdens het ouder worden. Dat gebeurt in verpleeghuizen en bij cliënten thuis. Kijk voor meer informatie over BrabantZorg op www.brabantzorg.eu of op www.werkenbijbrabantzorg.eu.