Logo mooirooi.nl
Zo komt Babydump eruit te zien.    | Fotonummer: b4b564
Zo komt Babydump eruit te zien. (Foto: )

Veel extra werkgelegenheid aan Nijnselseweg

Sint-Oedenrode - De werkgelegenheid in Sint-Oedenrode krijgt een boost door het realiseren van twee projecten aan de Nijnselseweg. Babydump verhuist vanuit Best naar Rooi en gaat hier het bestaande distributiecentrum flink uitbreiden. Daarnaast krijgt het terrein waar vroeger de paters van de Heilige Harten woonden een nieuwe invulling. Beide ontwikkelingen geven een kwaliteitsimpuls aan het gebied.

Midden april werd bekendgemaakt dat Babydump een nieuwe bedrijfshal met een nieuw kantoor gaat realiseren. Na een intensief traject om de beoogde uitbreiding van het distributiecentrum van Babydump in Sint-Oedenrode mogelijk te maken, ligt het bestemmingsplan inmiddels ter inzage en wordt de bouwvergunning voorbereid. De verwachting is dat in het derde kwartaal van dit jaar gestart zal worden met de bouwwerkzaamheden.
Met de intentie om de distributieve activiteiten van Babydump op één locatie te concentreren, is een aantal jaren geleden besloten tot het vertrek van het bedrijf uit Best en de uitbreiding van het bestaande distributiecentrum aan de Nijnselseweg 26. In samenspraak met de gemeente Sint-Oedenrode (nu Meierijstad), de gemeente Best, projectontwikkelaar Okko Project, de belegger Spera B.V. en de uiteindelijke gebruiker Babydump is dit gehele ontwikkeltraject opgepakt. 

Lees woensdag meer in DeMooiRooiKrant

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Gaat u met Kerst uit eten?Reageren!