Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: d7857e
Sport

Successen in Maarheeze

Sint-Oedenrode - De Rooise Ruiters en Ponyruiters waren afgelopen weekend succesvol bij zowel de pony's als bij de paarden.

Hilde van den Oever startte er haar 4-jarige in de klasse B dressuur, waar zij succesvol 1e en 2e werd met respectievelijk 202 en 204,5 punten. Ook de ponyruiters (zie foto; Tessy, Nienke en Liv) waren succesvol in Maarheeze. Liv van den Berk heeft afgelopen zaterdag deelgenomen aan de tweede selectiewedstrijd dressuur pony's Kring Eindhoven-de Kempen. Dit keer werd de wedstrijd verreden in Maarheeze. In de klasse BC-L1 reden Liv en Indigo een sterke proef en de 212 punten die ze daarvoor van de jury kregen waren ruim voldoende voor de overwinning in deze klasse. 
Tessy van der Velden Jonkers wist op haar beurt maar liefst 5 prijzen in de wacht te slepen! Afgelopen zaterdag gingen de zusjes Tessy en July naar de 2e selectie wedstrijd dressuur in Maarheeze. Met haar pony Tapas wist Tessy de 1e prijs te behalen in de klasse BC-L1. Ook met haar pony Tiësto viel ze in de prijzen. Ze eindigde achter clubgenoot Liv op een mooie 2e plaats in de klasse L1.  July had met haar pony Pepper ook een keurige proef gereden maar helaas geen prijs gewonnen. 
Zondag ging Tessy met haar pony's naar Schijndel voor de 1e selectie springen. Met maar liefst 83 stijlpunten  wist ze met Tiësto 1e te worden in de klasse AB-B. In het L reed ze met een snelle en mooie barrage maar een 2e plaats met nog geen halve seconde verschil. Ook Tapas was in top vorm, een 1e plek in de klasse C-B. Bente Voorn startte dit weekend in Leende, waar ze een keurige 1e plaats wist te bereiken in de klasse L1 dressuur met 199 punten. 
 

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Vind jij de AVG te ver gaan?Reageren!