KV Nijnsel wint van koploper

Nijnsel - Afgelopen zondag speelde Nijnsel een thuiswedstrijd tegen Corridor uit Son en Breugel, die de koppositie van de veldcompetitie bezet houdt.

Voorafgaand aan de wedstrijd werden de nieuwe trainingspakken voor de gehele selectie van KV Nijnsel gepresenteerd aan de sponsoren. Met veel publiek langs de lijn was Nijnsel extra gebrand om te winnen. Nijnsel begon sterk aan de wedstrijd. Al snel stond er een 2-0 voorsprong op het scorebord. Nijnsel was in de eerste helft de beter spelende ploeg die de kansen mooi af wist te maken. Het publiek kon genieten van mooi gevarieerd spel en een fraai uitgevoerde vrije worp van Joyce van Kessel. Met 4 punten voorsprong werd er gerust (6-2). Corridor wist zich goed te herpakken na rust. De thuisploeg had moeite met scoren en liet de tegenstander dichterbij komen. Met nog een paar minuten spelen was de stand gelijk: 7-7. Maar Nijnsel bleef knokken. Het was Dimphy Goverde die met een afstandsschot het beslissende doelpunt maakte. Eindstand: 8-7.