Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 5ca806
Foto:
Sport

Noortjes Gevers twee keer tweede

Nijnsel - Dit weekend werd in Leende een springwedstrijd voor paarden verreden. In de klasse ML eindigde Noortje Gevers met het paard Jasmijn na twee foutloze rondes op een tweede plaats. Het paard Holly startte Noortje in de klasse M. Ook deze combinatie reed twee foutloze rondes en behaalde de tweede prijs. 

In deze klasse startte Mandy Jansen het paard Ileva S. Mandy en Ileva S reden de barrage iets minder snel en mochten de derde prijs in ontvangst nemen. Marwin van den Nieuwenhuijzen eindigde in deze klasse met een achtste prijs met het paard Indira Ritta. Judith van den Nieuwenhuijzen heeft een nieuwe troef Jaminka op een springwedstrijd in Schijndel. Judith en Jaminka vielen meteen in de prijzen in de klasse B. Ze stelden zich als derde op in de prijsuitreiking. Vorig weekend startte Noortje Gevers het paard Jasmijn op een springwedstrijd in Eindhoven. Noortje en Jasmijn behaalden de tiende prijs in de klasse L.
De pony`s hadden vrijdag het clubuitje. Ze kregen crosstraining van Rob Jansen op locatie de Heumstede te Hernen. De meisjes en hun pony`s hadden zichzelf allemaal overtroffen in de hoogte. En als finale allemaal door de waterbak.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Vind jij de AVG te ver gaan?Reageren!