Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: ff4409
Sport

Drie keer ippon bezorgt Bekkers winst

Afgelopen weekeinde stond het internationale Hou Vast Toernooi in Mierlo op het programma. Een vijftal judoka's van Dai-Ippo ging daar naar toe om krachten te meten.

Op zaterdag wist Quinten Marinus deze keer geen potten te breken en met twee keer verlies moest hij zijn spullen snel pakken. Wick van de Ven won zijn eerste drie partijen, maar moest dan ook twee keer een verlies incasseren en ook Wick kwam niet op het podium. Jesse Romviel had zijn dag en hij wist drie partijen te winnen. Helaas zat er ook een verliespartij tussen. Jesse pakte toch maar mooi een tweede plek mee. Het harde werken van de laatste weken wierp al zijn vruchten af. Jamie Bekkers had andere plannen op zaterdag. Hij liet zijn tegenstanders weten dat ze de volgende keer toch een tandje bij moeten zetten als ze van hem willen winnen. Met drie keer Ippon pakte hij overtuigend de eerste plaats. Zijn krachtige optreden zal in de toekomst echt nog wel meer ereplaatsen gaan opleveren.
Op zondag kwam Sem van Kemenade nog op het strijdtoneel. Sem maakte op zijn eerste grote toernooi geen slechte indruk. Hij wist één van zijn vier partijen te winnen en kon daar tevreden mee terug naar Rooi.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Welke van deze drie geselecteerde namen moet de nieuwe naam voor Prinsenzittingen 2020 worden?Reageren!