Odisco komt net tekort

Olland - Afgelopen zondag speelde Odisco tegen de koploper Melderslo. Het verschil in de stand was drie punten en zou bij winst dus één punt kunnen worden. Met een basisplaats voor Ilse van Rooij begon Odisco aan deze pittige wedstrijd.

Odisco begon goed aan de wedstrijd en hield de tegenstander prima onder druk gedurende de eerste helft. Er werden niet zo veel kansen gecreëerd door beide ploegen, maar Odisco was degene die hier effectiever mee omging en na zeventien minuten een 3-1 voorsprong
wist te pakken. Hierna lukte het Melderslo ook mee te scoren en zo was de stand na 30 minuten 4-4.
In de rust werd de dames verteld tijdens de aanvallen meer uit de rug van de tegenstander weg te lopen om vrij te komen. Verdedigend stond het goed en dat moest de thuisploeg vasthouden. Begin tweede helft was het Odisco dat tot twee maal op één doelpunt voorsprong wist te komen naar (6-5). Melderslo schakelde vervolgens verdedigend een tandje bij en Odisco kreeg steeds meer moeite om nog kansen te creëren. Hierdoor bleef het scoren uit. Melderslo lukte het wel om de korf te vinden en won daardoor de wedstrijd met een 6-10 eindstand.
Odisco speelde vandaag een goede wedstrijd tegen deze sterke tegenstander, maar kon in de tweede helft niet goed genoeg onder de verdedigende druk uit spelen. Helaas werden hierdoor de punten niet in Olland houden. Aanstaande zondag 19 mei speelt Odisco om 12.00 uur weer een thuiswedstrijd tegen MKV.