Afbeelding
Foto: Cor van Oorschot

Doe mee aan Boskant Challenge

Algemeen Evenementen / Sint-Oedenrode

Boskant - Ook dit jaar is de organisatie druk bezig om een fantastische Boskant Challenge voor te bereiden. Dit jaar vindt de Boskant Challenge plaats op zondag 30 juni. In plaats van een obstacle run organiseren ze dit jaar een zeskamp.

Iedereen kan mee doen, van 4 tot 99 jaar oud en van sportieve dorpsgenoot tot gezelligheidsdier. Fun en saamhorigheid staat voorop! Naast de zeskamp organiseren ze een Joker-wedstrijd voor elk team en is er ook een Rode Draad spel. Wat dat precies inhoudt, blijft nog even geheim! Één ding is zeker: ook dit jaar wordt de Boskant Challenge weer een knotsgekke en gezellige dag!

Om zo'n dag te organiseren, hebben ze altijd veel vrijwilligers nodig. De organisatie is nog altijd op zoek naar dorpsgenoten die graag een handje uit de mouwen willen steken. Dat kan op de dag zelf, maar ook in de aankomende weken. Interesse? Stuur een mail of meld je aan via Lars Nouwens of Gert-Wilm Kuijpers!

Kijk voor meer informatie op: www.boskanchallenge.nl. Binnenkort volgt daar ook het inschrijfformulier. Mailen kan ook altijd naar: boskantchallenge@hotmail.com. Ze zien jullie graag op zondag 30 juni op en rond het Ritaplein! Tot dan, namens de organisatie Boskant Challenge