Logo mooirooi.nl
Dennis van der Sanden   | Fotonummer: 463138
Dennis van der Sanden (Foto: Hans van den Wijngaard)

Steun Rooi's beste gitarist

Sint-Oedenrode - Onze dorpsgenoot Dennis van der Sanden start in augustus met een muzikale gitaaropleiding aan het beroemde Berklee College of Music in Amerika. Deze school wordt gezien als beste van de wereld.

Door: Nico van de Wetering

Wij als Rooienaren kunnen gerust heel trots op Dennis zijn, want hij ontwikkelt zich steeds meer als één van Nederlands beste gitaristen op het gebied van de fingerstyle techniek. Onnavolgbaar, snel en kunstig. De bescheidenheid van Dennis siert hem. Hij vindt het moeilijk financiële steun te vragen. Het is namelijk zo dat Dennis voor een deel de opleidingskosten vergoed krijgt via een beurs. De rest moet hij zelf zien te bekostigen. Dat valt als 20-jarige niet mee.
Samen met Dennis hebben we een plannetje opgesteld dat mogelijk extra geld voor hem oplevert. Behalve het crowdfundingconcert, waarover binnenkort meer nieuws komt, biedt Dennis aan eenieder die enigszins interesse heeft in zijn gitaarspel, om bij hem een privéles te volgen. Deze les kun je rechtstreeks met Dennis regelen via een mailtje: dennisvandersanden18@gmail.com.
Voor een half uurtje gaat dat €40,- kosten, voor een uurtje €75,-. Uiteraard wordt dit geld gebruikt voor zijn opleiding. Het lijkt ons leuk om te kunnen vertellen dat je een clinic met Dennis hebt gevolgd als hij later echt bekend is. Dus, Rooise gitaristen, maak een afspraak met hem! Verder is het ook mogelijk om Dennis op je feestje een half uurtje te laten spelen. De onkosten daarvan zijn dan €150,- Wanneer je enthousiast bent, kun je hem ook gewoon sponsoren. Neem dan per genoemde mail, rechtstreeks contact op met Dennis. Zijn eerste les die hij geeft kan hij al vast voor mij noteren: Nico van de Wetering.


Meer berichten
 

Wat vindt u?

Gaat u naar de optocht in Papgat kijken?Reageren!