Logo mooirooi.nl
(Attaque 4) v.l.n.r. : Henry van Casteren, Job van Galen, Bram van Galen, Nick van Galen   | Fotonummer: 5af2f7
(Attaque 4) v.l.n.r. : Henry van Casteren, Job van Galen, Bram van Galen, Nick van Galen
Sport

Attaque verliest, maar lijfsbehoud heel dichtbij

Attaque nam het vrijdagavond op tegen TIOS '51 4, de nummer twee va de competitie. Het resultaat was niet zoals gewenst, maar de Rooise ploeg haalde genoeg punten om bijna zeker te zijn van lijfsbehoud.

Attaque bezette na acht gespeelde wedstrijden de vierde plek op de ranglijst. TIOS '51 stond met negen gespeelde wedstrijd op een tweede plaats. Toch zou er een goed resultaat haalbaar moeten zijn, een overwinning zou betekenen dat het niet meer in te halen zou zijn door de ploegen achter hun. De ontmoeting verliep echter anders dan misschien gehoopt was. Dirk Kastelijn liet zich enigszins verrassend door Kevin Peijnenburg en Leon Schepens, die zijn eerste wedstrijd van dit seizoen speelde, kon tegen Sjors van der Heijden zijn favorietenrol niet waarmaken. Maico van Boxmeer verloor vervolgens van Roel Staps.
 Het eerste Rooise punt werd door het dubbel Dirk Kastelijn/Leon Schepens binnen gehaald. Dirk won vervolgens met 3-0 en dus leek een comeback mogelijk, maar Maico en Leon zagen 3-2, 5-2 worden. TIOS rook bloed en liep nog verder uit, 7-2. Leon sloot de avond van Attaque nog wel op een positieve noot af. Zijn rentree in het team werd bekroond met een overwinning in de laatste pot. De Tilburgers van TIOS lachten uiteindelijk wel als laatst, want zij wonnen de ontmoeting met 7-3. Voor Attaque is er verder ook niets aan de hand.
 Tijdens de laatste wedstrijd van het seizoen, die volgende week wordt afgewerkt, hoeft er maar 1 puntje gepakt te worden. Het lijkt er dus sterk op dat Attaque ook volgend seizoen vertegenwoordigd wordt in de tweede klasse.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Bent u blij dat de werkweken weer beginnen?Reageren!