Logo mooirooi.nl
Team Verano: v.l.n.r.: Patrick Gofers, Erik Kroon, Marco van Heeswijk, Erwin Kuis, Linda Simons, Jacqueline Toebes, Christiaan van den Broek, Harrie van Zutphen.   | Fotonummer: d4954b
Team Verano: v.l.n.r.: Patrick Gofers, Erik Kroon, Marco van Heeswijk, Erwin Kuis, Linda Simons, Jacqueline Toebes, Christiaan van den Broek, Harrie van Zutphen.
Human Interest

Rooienaar met Team Verano naar de top

Sint-Oedenrode - Rooienaar Harrie van Zutphen houdt van uitdagingen. Dat is maar goed ook. Als algemeen directeur van Verano heb je daar namelijk iedere dag mee te maken. Toch staat er een heel andere uitdaging op de agenda: Alpe d'HuZes. Met negen collega's van het bedrijf is hij al maanden aan het trainen. Dé dag komt gestaag dichterbij en de eerste doelstelling is al gehaald.

De ziekte kanker loopt voor veel mensen als een rode draad door het leven. Vrijwel iedereen krijgt er direct of indirect mee te maken. Dat is vooral bij Verano de laatste jaren duidelijk zichtbaar geweest. "Binnen ons bedrijf zijn we te veel op begrafenissen geweest van familie van collega's", vertelt Harrie. "Veelal was de oorzaak kanker. We hebben met een groot aantal collega's van dichtbij gezien hoe deze ziekte zowel patiënt als omgeving meeneemt in grote, zwarte draaikolk naar beneden. We raakten hier over aan de praat binnen Verano en van het een kwam het ander.

Wilt u het team ondersteunen?? Klik HIER>>>

Lees verder in DeMooiRooiKrant van komende woensdag

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Bent u blij dat de werkweken weer beginnen?Reageren!