Rooi dames grijpt naast punten

Sint-Oedenrode - Afgelopen zondag speelde Rooi dames 1 uit tegen Goirle dames 1. De wedstrijd werd jammer genoeg verloren met 4-0.

Zondag stond de degradatietopper Goirle dames 1 tegen Rooi dames 1 op het programma. Bij beide teams heersten er druk, want door te winnen komt de handhaving in de eerste klasse dichterbij. Bij verlies stond de degradatie om de hoek.

De Rooise dames hadden twee taken: winnen en terug naar de basis. In de eerste paar minuten van de wedstrijd werden ze echter overdonderd met de felheid en drukkende spel van Goirle. De dames lieten zich overlopen, maar gelukkig hield de keeper ze nog in het spel. Helaas was het Goirle die trefzeker was en scoorde. 1-0. Er werden in de eerste helft mooie kansen gecreëerd en een tip in gemist. Na deze mooie kansen van Rooi was het weer Goirle die uit een snelle uitbraak wist te scoren. 2-0.

Na de rust was het de beurt aan Rooi om de score om te draaien. Dat gebeurden bijna er kwamen mooie acties die samen werden opgezet, maar ze leverden helaas geen doelpunten op. Het was weer Goirle die twee keer snel achter elkaar wist te scoren. Waardoor de eindstand 4-0 werd in het voordeel van Goirle.

Komende weken gaat Rooi dames 1 zich volledig focussen op de derby tegen Hopbel dames 1. We zien jullie graag 5 mei 12.45 uur langs de lijn voor de wedstrijd Rooi dames 1 tegen Hopbel dames 1.