Logo mooirooi.nl
Berny op 1!   | Fotonummer: a2b912
Berny op 1! (Foto: Jeroen van de Sande)
Human Interest

Abraham Berny op één

Sint-Oedenrode – Normaal zien we Berny Salden in zijn fluor-gele outfit als koerier met zijn grote bakfiets door het Rooise centrum fietsen. Vandaag niet, vandaag had hij een net pak aan. Dat doet hij vaker bij speciale gelegenheden. Dit keer was hij zelf die speciale gelegenheid. De Rooienaar vierde zijn 50e verjaardag in de Gasthuishoeve. 

Berny Abraham. Je zou het niet zeggen! Met zijn jeugdige enthousiasme weet hij dagelijks de harten te stelen van de mensen in Sint-Oedenrode. Hij neemt zijn werk als koerier serieus, maar is ook verbinder, verhalen verteller en grappenmaker. Een echte ambassadeur van Sint-Oedenrode en zo heeft Berny zichzelf al lang geleden gedoopt. Daarom is hij ook bij vrijwel iedereen bekend. Tot de gemeenteraad en de burgemeester toe.

Bij zo'n bijzonder persoon hoort natuurlijk een bijzonder feest. Al maanden keek Berny uit naar zijn feest en zaterdag de 13e was het eindelijk zo ver. Met een flinke knuffel ontving hij zijn gasten. Vrienden, familie, (oude) bekenden en zijn begeleiders van Stichting Dichterbij natuurlijk. Het feestvarken werd overladen met cadeaus en dat maakte de glimlach van Berny breder dan ooit.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Moet Rooi een nieuw zwembad krijgen?Reageren!