Afbeelding

BBQ-dag bij De Wit Schijndel

Algemeen

Sint-Oedenrode - Wanneer de zon weer gaat schijnen gaan overal in Nederland de barbecues aan. Het zorgt voor gezelligheid en lekker eten. Daarom organiseren wij op 13 april de BBQ-dag bij De Wit Schijndel. Voor de liefhebber van jong tot oud is er op deze dag van alles te beleven en zijn er diverse aanbiedingen.

De meest unieke barbecues
Op deze dag zijn meer dan 15 barbecue-merken aanwezig, met daartussen de beste en mooiste barbecues. Zo is Napoleon aanwezig met hun Tuktuk-BBQ en in de Dutch Oven van Camp Chef worden heerlijke stoofpotjes bereidt. Cobb zal demonstreren hoe snel en veilig hun barbecues zijn, terwijl Traeger hun technische palletbarbecues met een traditionele look presenteren. Ook Bastard is aanwezig met een Volkswagen-busje vol nieuwe kamado barbecues. Geen fan van het grillen? What a Wok bereidt heerlijke en gezonde maaltijden in hun wok voor onderweg.

De beste Grillmasters
Weber pakt groots uit met maar liefst zes barbecues onder leiding van TV-kok Jeremy Vermolen, hij zal uitgebreide demonstraties geven en natuurlijk uw brandende vragen beantwoorden. Ook Outdoorchef is aanwezig met hun beste kok voor een heerlijke stukje vlees. OFYR zet hun enorme vuurschaal bij ons neer voor een sfeervolle demonstratie. Big Green Egg demonstreert hun bekende barbecues en ze hebben ook gedacht aan de kleintjes; voor hen nemen zij een springkussen mee!

En nog veel meer..
Kom ook langs bij de demonstraties van: Boretti, Kamado Joe, Campingaz en Cadac. Ook zij bakken en braden de hele dag door heerlijke gerechten voor u om te proeven. Of geef uw dag wat meer smaak met de kruiden en sauzen van Grate Goods en Resaco. Mocht u na deze dag zelf de smaak te pakken hebben, dan kunt u zelfs vlees van de slager van Puur Brabant meenemen. Ten slotte is goed gereedschap essentieel, de messen van Homeij maken het voorbereiden niet alleen leuker, maar ook makkelijker.

We ontvangen alle barbecueliefhebbers graag op 13 april. De Wit is zoals gewoonlijk geopend van 9:30 – 17:00 uur. De demonstraties vinden plaats van 11:00 – 16:00 uur. Maak er meteen een gezellig dagje uit van en bekijk het uitgebreide assortiment op onze verschillende afdelingen.

Parkeren is gratis en uw hond mag mee naar binnen! Na het winkelen kunt u tot rust komen Lunch Café Le Blanc of het Snackpaviljoen terwijl de kinderen zich vermaken in Kinderland of op de opblaasbare stormbaan buiten!