Afbeelding

Saray Kehrens Mediator van het jaar

Algemeen

Sint-Oedenrode - Advocaat en mediator Saray Kehrens  is afgelopen donderdag tijdens het jaarcongres van de Vereniging van Familie- en Erfrechtadvocaten Scheidingsmediators (vFAS) uitgeroepen tot vFAS Mediator van het Jaar.  

Saray Kehrens is partner bij Kehrens Snoeks advocaten & mediators (St. Oedenrode, Best). Zij is advocaat sinds 2001 en legt zich tegenwoordig vooral toe op echtscheidingsmediation. 'Ben je uit op een gevecht, dan moet je niet bij mij zijn,' schrijft zij nadrukkelijk op de website van haar kantoor. 'Wil je investeren in een duurzame oplossing en sta je open voor overleg, dan ga ik er samen met jou voor!'

Kehrens was een van de vier genomineerde kandidaten voor de award, die allen werden voorgedragen door leden van de specialisatievereniging, meldt de vFAS in een persbericht. "Ik ben blij dat ik de award heb gewonnen, maar eigenlijk verdient iedereen die zijn of haar best doet om mensen te helpen goed uit elkaar te gaan een award," reageert Kehrens op de winst van de award, uitgereikt door vFAS-bestuursvoorzitter Alexander Leuftink. "Wanneer je het gesprek met elkaar aangaat, óók met de tegenpartij, dan creëer je meerwaarde voor je cliënten."