Afbeelding

Wensambulance Brabant bezoekt de Odaschool

Algemeen

Sint-Oedenrode - Vanmorgen om 8.30 uur rijdt de wensambulance het schoolplein van de Odaschool op. Ouders en kinderen kijken elkaar vragend aan. Is er iets aan de hand? Jazeker, vandaag geeft Sid Adriaans, leerling van groep 8 van de Odaschool, een spreekbeurt over de wensambulance. Door een donatie tijdens een actie van de WensAmbulance Brabant bij een luchtballonvaart doneert Sid geld aan dit goede doel vanuit zijn spaarpot.  Cees Huijben, vrijwilliger bij WensAmbulance Brabant, waardeert dit en biedt zijn hulp aan als Sid later een spreekbeurt wil geven. Daar maakt Sid graag gebruik van.

Maandag om 8.15 uur haalt Cees met de ambulance Sid en zijn zusjes thuis op. Wat een belevenis. Op het schoolplein kunnen de kinderen van groep 7/8 een kijkje nemen in de ambulance en krijgen zij uitleg van Cees. Met meester Arjan op de brancard! Daarna vertelt Sid in zijn spreekbeurt over het doel, de manier waarop gewerkt wordt en de geschiedenis van de WensAmbulance Brabant.

WensAmbulance Brabant heeft als doel de laatste wens van mensen met een chronische ziekte of die terminal zijn in vervulling laten gaan. WensAmbulance Brabant draait helemaal op vrijwilligers. Wensen worden gefinancieerd door giften en donaties. Vindt u het ook een goed doel? Bezoek dan de website https://wensambulancebrabant.nl/contact/, stuur een mail naar info@wensambulancebrabant.nl of bel 06 13572883 en steun dit prachtige intiatief! 

Sid bedankt wensambulance Brabant voor de tijd, aandacht en de informatie voor het mogelijk maken van zijn spreekbeurt, de ouders en kinderen van groep 8 die een donatie hebben gedaan en de Odaschool voor de medewerking en leuke reacties. 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding