Sport en spel en veel plezier.
Sport en spel en veel plezier.

Hockey, een eitje?

Algemeen Evenementen / Sint-Oedenrode

Sint-Oedenrode - Ervaar het zelf tijdens de gratis hockeyclinic bij MHC Sint-Oedenrode op Tweede Paasdag. Op maandag 22 april (2e Paasdag) organiseert MHC Sint-Oedenrode een knal-sportieve hockeyclinic (Bremhorst 2) onder leiding van ervaren hockeytoppers. Ze hebben een supergaaf programma samengesteld, boordevol sport en spel.

Psst! De kans is groot dat Mister Paashaas deze sportieve ochtend afsluit. Zorg dat je erbij bent! Vanaf 09.45 uur sport en spel! In de ochtend van 09.45 tot 12.30 uur vindt er voor kinderen tot en met groep 6 een Fun Clinic plaats. Je mag zoveel vriendjes en vriendinnetjes meenemen als je wil! Iedereen, wel of geen lid, is van harte welkom!

Rest van seizoen gratis hockeyen
En als je deze dag lid wordt van MHC Sint-Oedenrode mag je de rest van het seizoen gratis hockeyen! Maar dat is nog niet alles. Je krijgt ook nog een gratis clubshirt. Als je 5 jaar bent kun je al lid worden bij de trainingsmini`s en train je op zaterdag van 10.00 tot 11.00 met ervaren trainers. Vanaf 7 jaar ga je deel uitmaken van een team en ga je echte wedstrijden spelen.

Doe mee!
Inschrijven doe je door een mail te sturen naar paasclinic-mhc@hotmail.com. Vermeld in de mail je naam, leeftijd, school, groep, en als je lid bent van MHC Sint-Oedenrode in welk team je speelt en wie je allemaal meeneemt. Meer info vind je op www.mhcsint-oedenrode.nl. Wij hebben er zin in! Jij toch ook?

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding