Afbeelding

Jamie Bekkers eerste

Sport

Sint-Oedenrode - Afgelopen zondag werd door Dai-Ippo op twee fronten gestreden. In Geldrop stond het toernooi van sportschool Jurgen van Horssen op het programma. 

Dit toernooi is de laatste jaren uitgegroeid tot een pittig, goed bezet toernooi. Het wordt er alleen maar moeilijker op om hier een prijs te pakken. Mooi is dan om te zien dat Jamie Bekkers in dit geweld, in een hogere gewichtsklasse, al zijn partijen met Ippon wist te winnen en hiermee natuurlijk de eerste plaats opeiste. Voor Youri en Wessel Biemans ging het nog te snel en zij moesten zonder ereplaats huiswaarts.
In Veghel deden de judoka's van Dai-Ippo het ook geweldig goed. Hier wisten Lars de Groot, Liam Zoontjens, Quinten Marinus, Jesse Romviel, Fenne van Laarschot, Milan van de Elsen en Joep de Visser een eerste plaats te behalen. Tweede plaatsen waren er voor Fenn Klokgieters en Roos Berkelmans. Hein Korsten, Lonne van Roij en Guus Kapteijns pakten hier en verdienstelijke derde plaats. Dus hier viel iedereen in de prijzen. Proficiat aan allen.