KV Nijnsel wint spannend duel

Nijnsel - Zondag stond de wedstrijd tegen NAS op het programma. Na het gelijkspel van de vorige keer tegen NAS had Nijnsel maar één doel: winnen.

Al vlug in de wedstrijd scoorde Daphne Boets een mooi afstandsschot, maar al snel zorgde de tegenpartij voor 1-1 op het scorenbord. De dames waren aan elkaar gewaagd en binnen korte tijd was het 3-3. Uiteindelijk pakte Nijnsel in de 1e helft goed door en gingen zij met 8-5 de rust in. Na de rust scoorde weer Daphne Boets en ook Judith van den Nieuwhuijzen wist het gat van de korf te vinden. Nijnsel kwam met 10-5 op voorsprong. Toen was het de beurt aan NAS. Zij vochten zich terug (10-8) en na een doelpunt van Imke Hoppenbrouwers nam Nijnsel toch weer een kleine voorsprong. De dames streden hard en toen Myrna Foolen in de laatste minuut scoorde was het spel gespeeld. Met 12-10 ging de winst verdiend naar Nijnsel.