Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 5ff665
Sport

Winst voor Mart Verhoeven

Sint-Oedenrode - Op dinsdag schoot de Rozelaer een wedstrijd in de 18 meter competitie. De dagwinnaar was Martie Verhoeven met 208 punten. De overige scores:Jan van Erp 183, Ron Spijker 181, Piet van de Steen 141 en de houtschutters: Toon Hermes 165, Carlo de Wit 127 en Frans Temmink 77.

Op vrijdagavond was een Face-to-Face wedstrijd. De winnaar bij recurve was Patrick Bouman. De overige schutters: Simon Boersbroek, Rob Naus, Jan van Bergen, Martie Verhoeven, Karin de Jong, Frans van de Braak, Wilco Wijnen, Joeri de Kleijn en Jos van de Veer. De volgorde bij compound: Wil Kivits, Paul van de Mortel en Rene van Erp en bij hout: Agnes Vissers, Toon Hermes, Frans Temmink en Michael Moonen. 

Op maandagavond schieten de Vrienden van Pieter Breugel hun wedstrijden op dinsdagmiddag de Rozelaer. Vrijdagavond is de clubavond van de senioren. De leden hebben een eigen sleutel en kunnen vrij binnen en buiten trainen als de accommodatie niet bezet is. De jeugdtraining is op woensdagavond van 18.30 – 20.00 uur. 

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Ik merk dat het vliegverkeer boven Rooi toeneemt…Reageren!