Laatste thuiswedstrijd KV Rooi

Sint-Oedenrode - Afgelopen zondag heeft KV Rooi de wedstrijd gespeeld tegen Altior uit Heeswijk-Dinther.

Het fluitsignaal klonk op 17:10 uur en het eerste doelpunt zat gelijk voor KV Rooi. Tot de 4-0 wist Kv Rooi mooie aanvallen te maken. Hierna kwam reactie van Altior waardoor zij ook scoorden. Doordat de thuisploeg de kansen mooi wist uit te spelen wist het 11-5 op het scorebord te zetten voor de rust.
In de rust werd verteld dat de dames de juiste speelsters moesten zoeken voor de beste kansen. De taak was ook om deze scherpte vast te blijven houden om zo verder uit te kunnen lopen. Na de rust was het Kv Rooi dat bleef scoren. Het lukte Altior niet om dichtbij te komen. De Rooise meiden waren erg overtuigend en bleven doorgaan. Het resultaat werd 20-11. Volgende week speelt Kv Rooi de laatste binnenwedstrijd tegen koploper Stormvogels om 11:30 uur in Luyksgestel. Publiek is welkom.