Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 4938dd
Foto: Bart van der Heijden
Sport

Belangrijke winst waterpolodames

Sint-Oedenrode - Afgelopen weekend hebben de dames van Argo belangrijke punten gepakt van een rechtstreekse kandidaat voor degradatie. Dit jaar zullen twee ploegen degraderen en met nog drie wedstrijden te gaan zijn nog steeds vijf ploegen niet verzekerd van een plek in deze competitie voor het volgende seizoen.

Een spannende ontknoping van de competitie, waarbij Argo vanuit de kelder van de competitie is opgeklommen naar een mooie zevende plaats. Dit in tegenstelling tot Nayade, die juist vanaf deze zevende plaats de laatste zes duels heeft verloren. Op papier dus een interessant duel, maar gezien de laatste weken was Nayade wel de underdog. En dat werd ook duidelijk in de wedstrijd. Argo speelde met twee jeugdspelers erbij een van de betere wedstrijden van het seizoen. Halverwege stond het maar liefst 6-0, zonder al te veel inspanning. Nayade had nog een kleine opleving, maar met een eindstand van 8-4 werd het krachtsverschil duidelijk gemaakt. Met twee doelpunten van Femke van Hamond en wederom een goed optreden van Sterre van den Oever kan geconcludeerd worden dat de volgende generatie er klaar voor is om het stokje over te nemen van een aantal veteranen. Argo zal nog minimaal drie punten moeten halen om ook volgende seizoen 1e klasse district te mogen spelen. Met nog drie wedstrijden te gaan zal dit geen probleem mogen zijn. Overige doelpunten van Argo werden gemaakt door Josine Raaijmakers (2x), Tamara Vervoort (2x), Paula Smith en Linda Hanegraaf.

Zwemmen
Afgelopen zondag hebben twintig zwemmers van Argo in het zwembad De Wedert in Valkenswaard deelgenomen aan de 4e Competitie wedstrijd. Hierbij hebben zij 3 keer een 1e plaats, 2 keer een 2e plaats en 4 keer een 3e plaats behaald. Er zijn 28 persoonlijke records gezwommen. Komende zondag nemen de zwemmers deel aan de 6e Solo wedstrijd die wordt gehouden in zwembad De Wiemel in Deurne, aanvang 14.00 uur.


Meer berichten
 

Wat vindt u?

Ik merk dat het vliegverkeer boven Rooi toeneemt…Reageren!