Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 299efe
Foto:
Sport

Lentekriebels? Sportief wandelen!

Sint-Oedenrode - De lente heeft zich al aangekondigd en binnenkort start de zomertijd. Begint het al te kriebelen om wat meer buiten te gaan wandelen of aan je conditie te werken? De 'sportief-wandel-afdeling' van SV Fortuna '67 kan jou erbij helpen.

Deze afdeling bestaat al ruim veertien jaar en er zijn vier groepen van diverse niveaus die wekelijks wandelen. Sportief wandelen is duidelijk anders dan een stukje wandelen. Het betekent actief wandelen met een tempo van 5 tot 7 km per uur. Er moet nog altijd adem overblijven voor een gesprek. Het is een ideale activiteit voor iedereen die in groepsverband aan zijn fitheid en conditie wil werken. Wandelen met elkaar is gezellig en een extra stimulans om je op weg te helpen naar een betere algemene conditie.
Iedereen kan met een redelijke gezonde basis conditie instromen in een van de groepen met verschillende niveaus. Instromen is dus geen probleem en bij voldoende deelnemers word er zelfs een nieuwe groep geformeerd. De groep gaat wandelen in de natuur om ons mooie dorp heen. Deze uitdaging geeft na een dag werken weer nieuwe energie. Je wordt begeleid door gediplomeerde trainers en assistenten. In groepsverband met 10-15 personen wordt aan je conditie gewerkt. Men mag vier weken achter elkaar gratis mee trainen en daarna pas beslissen of je lid wil worden. Vanaf 1 april kun je meewandelen met een van de groepen.

De trainingsmomenten zijn op maandagmorgen van 9.00 uur tot 10.30 uur. Info via trainer Henk Plasman. Op dinsdag- en donderdagavond van 19.00 uur tot 20.30 uur. Info bij de trainers Ans Lamers, Maria van Weert en George Zoontjens. Je meldt je tien minuten voor aanvang bij de trainer op de zwembadweg 62 in Rooi. Wil je meer info? Kijk dan op www.fortuna67.nl. 

 

 

 

 

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Ziet u drugsgebruik in uw omgeving?Reageren!