Kleine nederlaag voor Odisco

Olland - DSV 1 uit Diessen was afgelopen zondag de tegenstander van Odisco 1. Odisco moest winnen om bij DSV te blijven om afstand te kunnen nemen van de een-na-laatste plaats.

Odisco begon de wedstrijd sterk en gaf bijna niets weg. Door goed verdedigend werk aan de zijde van DSV, liepen de aanvallen van Odisco wat stroef. Na 4 minuten kon toch de score worden geopend, 1-0. Hierna liet Odisco wat kansjes liggen en duurde het tot de 13e minuut voor DSV gelijk kon maken. Na 24 minuten wist Odisco op 4-2 te komen. Hierna werden grote kansen gemist en was het DSV die daar optimaal van profiteerde en zelfs met een 4-5 kon gaan rusten.
In de rust werd de dames verteld vertrouwen te houden en verdedigend de bal-lijn iets meer dicht te zetten. De dames waren beter, creëerden meer kansen en moesten die in de 2e helft gaan benutten.
Het fluitsignaal voor de 2e helft had amper geklonken en DSV wist voor het eerst zelfs 2 doelpunten voor te komen. Maar in de 43e minuut wist Odisco toch weer aan te sluiten 6-6. Helaas wist DSV hierna in 1 minuut 2x te scoren en kon Odisco ondanks de vele kansen niet meer dichterbij komen dan 1 doelpunt verschil. Zo verlieten de dames het veld met een stand van 9-10.
Odisco kreeg vandaag veel kansen, maar hebben deze onvoldoende benut. Hierdoor kwamen de dames met lege handen te staan. Volgende week speelt Odisco om 14:30 in Mill tegen Klick '15.