Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: cdd7b7
Sport

Opmars waterpolodames stokt

Sint-Oedenrode - De mooie reeks resultaten van de waterpolodames is even een halt toe geroepen door Aquamigos in Waalwijk. 

In de eerste wedstrijd thuis werd Argo nog afgedroogd door de nr. 4 van de competitie, met 5-14. Een half jaar verder en met een ingespeeld team is het duidelijk dat er van Argo niet meer zo makkelijk te winnen valt. Echter, door afwezigheid van twee basisspelers en zonder wisselspelers is het zelfs voor een Argo in goede vorm teveel gevraagd om Aquamigos in een uitwedstrijd te kloppen. En toch had Aquamigos alle moeite om de winst naar zich toe te trekken. Ze hadden vier mazzeldoelpunten nodig om Argo op de knieën te krijgen. Halverwege de wedstrijd stond het 5-0, een geflatteerde tussenstand. Op dat moment besloten een aantal ervaren speelster van Argo even wat gas te geven, waardoor het binnen een paar minuten 5-3 stond en de wedstrijd weer open lag. Het missen van twee strafworpen door Argo had het verschil moeten verkleinen. In het laatste part werd er een cruciale (foutieve) beslissing genomen door de scheidsrechter, waardoor Aquamigos de wedstrijd toch met een voltallig team kon uitspelen. De uitslag van 6-3 in het voordeel van Aquamigos is wellicht terecht, maar Argo zat er wederom dichtbij. Argo blijft hiermee op de zevende plek staan, maar is zeker nog niet veilig m.b.t. degradatie. Doelpunten van Argo werden gemaakt door Paula Smith, Josine Raaijmakers en Liesbeth vd Korst.

Zwemmen
Komende zondag nemen de zwemmers deel aan de 4e Competitie wedstrijd die wordt gehouden in zwembad De Wedert in Valkenswaard, aanvang 15.00 uur.
 

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Ik merk dat het vliegverkeer boven Rooi toeneemt…Reageren!