Logo mooirooi.nl
Jan 'Til' van den Tillaar wordt op zijn 80e verjaardag verrast   | Fotonummer: 7483d4
Jan 'Til' van den Tillaar wordt op zijn 80e verjaardag verrast (Foto: Hans van den WIjngaard)

Jan van den Tillaar uitgebreid verrast op 80e verjaardag

Zichtbaar ontroerd nam Jan  van den Tillaar (Jan Til) zaterdagochtend de felicitaties voor zijn tachtigste verjaardag in ontvangst. De mensen van wooninitiatief Kamille, waar Jan woont, hadden een ware verrassing voor hem in scene gezet. Zowat alle muzikanten van de Rooise carnavalskapellen hadden zich verzameld en speelden het carnavalsvolkslied 'Wilhelmke Pap' voor de feestneus.

Al ruim voor tien uur verzamelden familie en vrienden van Jan zich op de Kamille. Dat er iemand jarig was, kon niemand ontgaan. Ook de buren van Jan hadden de straat versiert met vlaggen en ballonnnen. Wie nog ontbrak was het feestvarken zelf. Maar toen kort na tien uur zo'n beetje alle muzikanten van Papgat vanuit de Bieslook naar de Kamille kwamen, hield Jan het binnen niet meer uit.

Voor iedereen die Jan ook maar een beetje kent, weet dat zijn twee belangrijkste passies carnaval en Rhode zijn. Beide verenigingen waren dan ook nadrukkelijk aanwezig om Jan van den Tillaar te feliciteren. Wim van Meijl felicieerde Jan en sprak de hoop uit dat de trouwste fan van Rhode nog heel lang van zijn club mag genieten. Namens de stichting Papgat en alle Rooise carnavalsverenigingen mocht president Frank van den Brand aan Jan een speciale medaille uitreiken. Met tranen in de ogen nam Jan deze medaille in ontvangst. Toch moest de grootste verrassing voor Jan nog komen. Want ondanks dat Prins Nulleke niet persoonlijk aanwezig kon zijn, mocht Jan de witte handschoenen van de Prins van Papgat uit handen van Frank van den Brand in ontvangst nemen. Het geluk kon toen niet meer op voor de jarige Job.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Ziet u drugsgebruik in uw omgeving?Reageren!