Logo mooirooi.nl
Oud-voorzitter René van den Elsen mag zich voortaan erelid van de vereniging noemen  | Fotonummer: dc9f75
Oud-voorzitter René van den Elsen mag zich voortaan erelid van de vereniging noemen

TV-Nijnsel bedankt René van den Elsen met erelidmaatschap

Sint-Oedenrode - Tijdens de algemene ledenvergadering van TV-Nijnsel afgelopen maandag heeft René van den Elsen zijn voorzittersfunctie neergelegd. Aan het eind van de vergadering droeg hij het stokje letterlijk over aan Paul van de Rijt.  De ledenvergadering besloot aansluitend unaniem dat de scheidend voorzitter het erelidmaatschap toegekend mocht worden.

"Er is geen directe aanleiding om te stoppen, maar je moet een keer plaats maken voor de jeugd", zo kondigde Van den Elsen zijn vertrek aan. "Ik kan terugkijken op vijftien mooie jaren, een tijd waarin we als vereniging heel veel hebben bereikt. Zowel op sportief vlak, maar ook financieel is TV-Nijnsel een gezonde vereniging. Er zijn voldoende vrijwilligers, we hebben mooie toernooien en zowel competitiespelers als recreanten hebben het hier goed naar hun zin". Kortom René kan tevreden zijn op de vereniging die hij achterlaat. Hoewel achterlaten? De scheidend voorzitter gaf duidelijk te kennen, dat hij niet verloren is voor de Nijnselse tennisvereniging.

Nadat Van den Elsen aan had gegeven te willen stoppen heeft het bestuur Paul van de Rijt benaderd met de vraag of hij voorzitter wilde worden. Het antwoord daarop was een duidelijk 'ja'. Dat die keuze goed was, bleek direct. Op de vraag of Paul de goedkeuring van de ledenvergadering kreeg, stak spontaan iedereen de hand op. Daarmee was de keuze bezegeld.

Nadat René van den Elsen letterlijk het stokje aan Paul van der Rijt over had gedragen, vroeg penningmeester Gera van de Meerakker de scheidend voorzitter om de zaal even te verlaten. Op de vraag of de ledenvergadering instemde met het toekennen van het erelidmaatschap aan René van den Elsen stak opnieuw elk lid van de vereniging spontaan de hand op.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Gaat u stemmen voor de Europese Verkiezingen?Reageren!