Odisco verliest terecht van koploper

Olland - Afgelopen zondag speelde Odisco 1 uit in Groesbeek tegen koploper de Horst. De thuiswedstrijd werd met slechts twee doelpunten verschil verloren, dus misschien was er wel een stunt mogelijk.

Odisco begon verdedigend sterk aan de wedstrijd en wist het de Horst moeilijk te maken om te scoren. Aanvallend had Odisco echter heel veel moeite met de lange dames van de Horst. Hierdoor werd weinig gecreëerd en kon Odisco zelf niet scoren. Na 24 minuten stond er een 6-0 stand op het scorebord. In de laatste tien minuten wist Odisco de Horst knap van scoren af te houden en zelf drie kansen te benutten, waardoor de dames gingen rusten met 6-3.
In de rust werd de dames verteld slimmer met de lengte van de tegenstander om te gaan en de kansjes die het zelf creëerde beter te benutten. Als dit uitgevoerd werd was er nog wel wat mogelijk.
Na rust begon Odisco wat rommelig in de verdediging, maar herpakte zich snel. Helaas bleven de dames veel moeite houden om te scoren en bleek dat de Horst niet zomaar bovenaan stond. De eindstand was 12-5.
Odisco liet vandaag zien het de tegenstander moeilijk te kunnen maken om te scoren, maar was zelf niet bij machten om voldoende te creëren, te benutten en zo bij te blijven. Aanstaande zondag speelt Odisco om 13.15u de belangrijke thuiswedstrijd in de Streepen tegen DSV. Deze wedstrijd moet gewonnen worden om van de risicovolle één-na-laatste plaats af te komen. Alle support is hierbij van harte welkom.