Afbeelding
Foto: Bart van der Heijden

Gezellige megavlooienmarkt in Nijnsel

Algemeen

Nijnsel - C.V. de Heikneuters Nijnsel houdt op zondag 17 maart van 10.00 tot 14.00 uur een mega vlooienmarkt. Deze wordt gehouden bij de Beckart, Oude Lieshoutseweg 7.

Zoals al vele jaren een begrip is in Nijnsel is het zondag 17 maart weer zover! Het hele jaar door verzamelen zij "vlooien". Dat doen ze door altijd op de eerste zaterdag van de maand "vlooien" op te halen bij de mensen thuis. Deze spullen worden diezelfde week door een vast team uitgezocht en gesorteerd op rubriek. Dan wordt alles netjes opgeslagen tot aan de grote dag.
Deze week zijn er al vele Heikneuters in de weer voor de vlooienmarkt op zondag. Er moeten hekken gehaald worden en op donderdag wordt de eerste containervrachtwagen geladen en gaat de eerste vracht richting de Beckart. Daar worden eerst alle tafels en stellingen gebouwd zodat alles ook netjes gesorteerd op de tafels kan komen liggen. Voor de puzzels en gezelschapsspellen worden een heuse winkelstelling opgebouwd, zodat alles heel overzichtelijk is en blijft. Ze hebben een aparte boekenhal waar ook veel langspeelplaten liggen.
Je bent van harte welkom om te komen snuffelen tussen de leuke snuisterijen. Waar veel tweedehands, servies, huisraad, meubels, speelgoed, tuingereedschap, kleding en nog veel meer te koop is. Er is voor elk wat wils! Een groot gedeelte van de vlooienmarkt is overdekt, met slecht weer bent u nog steeds van harte welkom. Als u zelf nog spullen heeft mag u deze op zaterdag 16 maart tot 12.00 komen brengen. Entreeprijs; 2 euro en kinderen tot 12 jaar gratis.