Afbeelding
Foto: Henri van Hoorn

Werk mee aan Sint-Oedenrode 3.0!

Algemeen

Sint-Oedenrode - Dinsdag 12 maart verzorgen Natuurlijk! Sint-Oedenrode (N!SO) en BtB gezamenlijk de interactieve avond 'Sint-Oedenrode 3.0' voor Rooise inwoners. Het doel? Samen brainstormen over alle ontwikkelingen in Rooi Centrum. De organisatie hoopt op veel animo: ook van niet-leden en jongeren vanaf 18 jaar.

Gastspreker Boy Ramsahai zal de avond inluiden en met zijn inspirerende presentatie de gemoederen opwarmen. Daarna is er werk aan de winkel. Er is namelijk heel wat gaande in het centrum van Rooi. Denk bijvoorbeeld aan: herinrichting Markt, leegstand / herbestemming winkelpanden, winkelaanbod.

Wil je ook meewerken aan Sint-Oedenrode 3.0? Meld je dan aan via info@btbsintoedenrode.nl of info@natuurlijksintoedenrode.nl en kom dinsdag 12 maart vanaf 19.30 uur naar de brainstormsessie.

Speciaal voor deze gelegenheid is er een pop-up locatie ingericht in de voormalige winkel van Van der Vleuten Elektro (Markt 9). Entree en consumpties zijn gratis en na afsluiting (rond 22.00 uur) is er nog uitgebreid de kans om te borrelen.