Het team van Lekker Opstaan. Foto: Keetels.
Het team van Lekker Opstaan. Foto: Keetels. Foto Keetels

Lekker Opstaan maakt jouw dag

Algemeen

Meierijstad - Een nieuw fris logo, een strakke nieuwe website, een nieuwe dag breekt aan voor Lekker Opstaan. De halve O in het gemoderniseerde logo staat voor een opgaande zon. Hét moment dat jij wil voelen: Dit wordt mijn dag! Dat gevoel geeft Lekker Opstaan…

'Begin elke dag goed. Beter slapen en relaxed zitten doet wonderen voor je humeur en je lichaam. Ervaar zelf wat jouw lichaam nodig heeft in de grote ruime showroom. Krijg deskundig slaap- en zitadvies en ontdek hoe lekker opstaan echt voelt.' Deze tekst op de splinternieuwe website van slaap- en zitspecialist Lekker Opstaan slaat de spijker op zijn kop. Lekker Opstaan is een familiebedrijf dat al twintig jaar adviseert over zit- en slaapcomfort. In de showroom vind je 800 vierkante meter aan proefmodellen. "We brengen jouw lichamelijke situatie en voorkeuren in kaart met een slaap- of zittest. Zo ontdek je samen met onze specialisten wat echt bij je past. Relaxen tillen wij naar een hoger plan. Onze kracht is om het juiste product bij de juiste persoon te zoeken. Vaak komt er maatwerk om de hoek kijken en daar nemen wij de tijd voor", vertelt Terence, één van de eigenaren, die ook nog maar eens aanstipt dat er enorm veel keuze is in fauteuils.

Met het nieuwe logo wil Lekker Opstaan toegankelijkheid en vertrouwen uitstralen. "De eerste reacties zijn lovend en zelf zijn we er ook heel content mee", praat Terence verder. "We zijn niet duurder dan de grotere beddenzaken. Het voordeel bij ons is dat we het gratis thuis komen brengen én installeren. Als je wilt nemen we het afval ook nog mee en mag je ruilen wanneer het product niet bevalt. Kortom, we ontzorgen onze klanten compleet."

Lekker Opstaan, Molenstraat 15, 5482 GA Schijndel, +31 (073) 54 94 650, www.lekker-opstaan.nl