Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 17564e
Foto: 112nieuwsonline.nl
112 berichten

Huis compleet blank

Meierijstad / Veghel - De brandweer van Veghel is maandagavond 25 Februari rond 22:50u opgeroepen voor een wateroverlastmelding aan het Tijmveld in Veghel.

Ter plaatse bleek dat van een hoekwoning een groot stuk van de voorgevel zeiknat was. Ook de ramen op de eerste verdieping en begane grond waren helemaal nat. De buren van de betreffende woning hebben de brandweer gebeld voor de waterlekkage bij de woning. De brandweer is met een ladder naar boven geklommen om onderzoek te doen. De brandweer heeft het badkamerraam op de eerste verdieping geforceerd waarna ze de woning zijn binnengegaan. Daar kwamen ze er al snel achter wat de oorzaak was. Op de zolder van de woning bleek de vulslang van de ketel door de druk die erop stond geklapt te zijn. Doordat de bewoners op vakantie zijn werd dit lek niet opgemerkt waardoor de gehele woning, zowel zolder, 1e verdieping als begane grond blank staan.

De brandweer heeft de hoofdkraan afgesloten en een sloten maker zal de woning weer afsluiten. Volgens buurtbewoners wonen de mensen nog maar sinds kort in de woning. Ook de woning van de buren liep hierdoor waterschade op.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Welke van deze drie geselecteerde namen moet de nieuwe naam voor Prinsenzittingen 2020 worden?Reageren!