Afbeelding

Steun een kind zodat de ziekte niet wint

Algemeen

Meierijstad - Myrthe Keetels uit Meierijstad heeft een mooi streven. De twintigjarige Schijndelse wil zoveel mogelijk geld ophalen voor Kika, in de strijd tegen kinderkanker. Daar heeft ze u voor nodig!

"Ik ga op 3 november 2019 rennen voor KIKA. Samen met het ''RUN FOR KIKA'' team ren ik na 43 km hopelijk over de finish van de marathon in New York met als doel..... Zoveel mogelijk geld ophalen voor zieke kinderen", vertelt Myrthe enthousiast.

Jaarlijks krijgen ruim 550 kinderen kanker. Elke drie dagen sterft in Nederland een kind aan deze verschrikkelijke ziekte. Om dit te voorkomen is meer onderzoek nodig. Dit kost geld, en daarom komt ze nu in actie!
Hoe kunt helpen om kinderlevers te redden?
"Via onderstaande link komt u op de officiële pagina van RUN FOR KIKA. Hier kunt u mijn actie steunen. Uw donatie wordt direct gestort op de rekening van KIKA.
https://www.runforkikamarathon.nl/myrthe-keetels-new-york-2019 Ook op mijn social media kanalen (Myrthe Keetels) kunt u de link vinden, en een donatie doen aan KIKA.

Om een zo hoog mogelijke opbrengst te creëren, ben ik bezig met het organiseren van verschillende acties binnen gemeente Meierijstad. Een van deze acties is het inzamelen van lege flessen bonnen. Momenteel staan er Kika inzamelingen boxen in verschillende supermarkten binnen de gemeente Meierijstad. In Sint-Oedenrode staat een box bij Albert Heijn van april tot en met juni. Steun Kika en lever je lege-flessen-bonnetje in bij de Kika inzamelingszuil in de Albert Heijn Rooi!Steun KIKA en geef een kindje toekomst dromen!"