Afbeelding
Foto: Henri van Hoorn

Jeugdcarnaval op volle toeren

Algemeen

Sint-Oedenrode - Het aftellen is nu echt begonnen, nog twee nachtjes slapen en dan is het eindelijk zover: Carnaval 2019!

De aanloop naar dit feest heeft de laatste week natuurlijk nog even extra veel aandacht gehad van het bestuur. De laatste puntjes zijn op de i gezet.
Van het printen van een lijstje tot het regelen van een rolletje plakband, aan alles moet worden gedacht. Niet alleen het bestuur is in de weer voor de komende spetterende dagen, ook een groot aantal vrijwilligers staat al voor ons klaar. Wij dragen hen een warm hart toe. Zonder deze vrijwilligers kunnen wij als Stichting Jeugdcarnaval natuurlijk niet draaien en de hulp van deze vrijwilligers is dan ook zeer belangrijk.
Op een druk bezochte informatieavond (afgelopen woensdag) hebben zij kort de informatie gekregen wat er te doen staat voor, tijdens en na de carnaval. Enthousiast is er geluisterd de sfeer was geweldig goed en ook zij hebben er veel zin in. Lijkt het jou ook leuk om als vrijwilliger de carnaval mee te organiseren voor de jeugd t/m 17 jaar en hen een spetterend feest te geven? Laat je horen en geef je op bij ons dan maken we er een onvergetelijke carnaval van. Opgeven kan nog steeds via secretaris@jeugd-carnaval.nl

Het begin is er, de start is gemaakt. Mensen die vanavond op de markt zijn geweest hebben het misschien al gezien. Het parkeergedeelte is afgezet met rood/wit lint. Morgenvroeg om 7:00 uur zal er gestart gaan worden met de bouw van onze eigen jeugdtent. Er geldt een parkeerverbod waar we de medewerking van alle automobilisten voor vragen zodat wij ook echt op tijd kunnen starten met de bouw van de tent. Met een groot aantal vrijwilligers zullen wij donderdag en vrijdag de tent en het buitenterrein inrichten zodat alles klaar is om op vrijdag om 18:00 uur het startsein te geven van een spetterend carnaval 2019. Kom zelf ook eens een kijkje nemen in de tent, het programma staat in deze krant, in de Papbuik en op internet www.jeugd-carnaval.nl Allaaf…. En tot in de jeugdtent!