Afbeelding

Team Welzijn de Meierij Rooi

Algemeen

Sint-Oedenrode - Per 1 januari 2019 hebben er enkele veranderingen binnen het team van Welzijn de Meierij Rooi plaatsgevonden. Twee bekende gezichten, Janny Forsten en Gerry Jochems, hebben in 2018 afscheid genomen van het team. Zij vinden het belangrijk dat u als inwoner van Sint-Oedenrode kennis maakt met de nieuwe gezichten van Welzijn de Meierij, zodat zij hopelijk ook snel vertrouwd aan zullen voelen. En ze vertellen graag wat meer over onze activiteiten.

Wat biedt Welzijn De Meierij?
Bij Welzijn de Meierij kunt u terecht voor allerlei soorten vragen. Een greep uit het aanbod: Steunpunt Mantelzorg waar mantelzorgers terecht kunnen voor ondersteuning, advies en een luisterend oor - Steunpunt Vrijwilligerswerk waar u alles kunt vinden over vrijwilligerswerk in Sint-Oedenrode. - De Klussendienst helpt u graag bij klusjes in huis of tuin die u helaas zelf niet meer kunt verrichten. Wilt u graag de Nederlandse taal beter leren beheersen? Meld u dan aan voor een van onze taalcursussen! Voor hulp bij het invullen van moeilijke formulieren kunt u terecht bij het Sociaal Spreekuur of de budgetmaatjes. Wilt u met 1 druk op de knop iemand kunnen alarmeren, zodat u met een veilig gevoel nog zelfstandig thuis kan wonen? Dan kunt u gebruik maken van de sociale alarmering. - De jongeren uit Sint-Oedenrode kunnen van maandag t/m donderdag komen chillen in Honk1224 (in Mariendael), hier vinden ook regelmatig leuke activiteiten plaats zoals meidenactiviteiten en gamenights. Dit onder professionele begeleiding van de jongerenwerkers van Welzijn De Meierij.

Bereikbaarheid
Welzijn de Meierij biedt naast bovenstaande diensten en activiteiten nog veel meer. Kijk eens op onze website: www.welzijndemeierij.nl of neem contact met ons op via 073-544 1400. We zijn ook te vinden op Facebook: https://www.facebook.com/JCHonk1224/ en www.facebook.com/WelzijnDeMeierijPR. Of loop eens binnen bij ons inloopspreekuur ma t/m do van 09.00 tot 11.00 in Odendael, de koffie staat klaar!