Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: a8a474
Foto: Joris Bisschops
Meierijstad

Het grootste carnavalsfeest van de regio

Meierijstad / Veghel - De line-up is rond, de area's zijn bekend en de carnavalspakken zijn uit de kast gehaald. Vudel is er klaar voor. Over een week barst het grootste carnavalsfeest van Veghel op de Noordkade weer los. Op donderdag is het Das Vudel Koningsfest (uitverkocht red.). Voor Vudel Vrijdag op 1 maart gaan de laatste kaartjes in de verkoop. 

Met nog een week te gaan is Vudel er helemaal klaar voor. De line-up zit strak dicht met onder andere: THE PARTYSQUAD + MASHUP JACK + IT ALL STARTED IN THE 90'S + HET FEESTTEAM + PURE ELLENDE + ZANY + GULLIE + SJANNIES + MR. BERMUDA + ZANGER BAS + DJ DAROON FT DJ JURGENSEN + DJ QRIMINAL & MC LUDO + TOM RENASH + TOMMY IJSCOBAR + BOOTYGO B2B MR. MOUSE + SHARI + DJ MOT(AM DEUTSCH) + NICK & INGE LEKKER SWINGE 2.0 + DJ DE LOCHT FT DJ JOHNSSON + STEVEN HARKS + JACOB en nog veel meer is er voor iedere Vudelnaar iets om naar uit te kijken.

Area's
De verschillende locaties waar al deze artiesten hun krakers ten gehore gaan brengen, zijn ook al bekend. Zo wordt dit jaar weer de Koekbouw omgebouwd tot Vudelpark enn hebben de Skoefels al voor het vijfde jaar hun beruchte café op het festival gevestigd (lees meer over dit café in de Stadskrant Veghel van komende woensdag).
Het succesnummertje Nel's Schuurcafé komt ook weer opdraven en is in korte tijd een van de populairste area's geworden tijdens de Vudel Vrijdag. Lekker schuren. Waar gedronken wordt, moet natuurlijk ook goed gegeten worden. De foodarea wordt een walhalla van plezier en smaak. Dit jaar is er ook een heuse carna-techno area, gehost door de mannen van Infected. 

Kaartverkoop
Vudel is er helemaal klaar voor en de bodem van het ticket-vat komt in zicht. Wil je er dus zeker van zijn om op vrijdag 1 maart de start van carnaval mee te maken: koop een kaartje. Want voor je het weet ben je te laat. Ga naar www.vudelvrijdag.nl en bestel snel. Vudel vrijdag is op de Noordkade op vrijdag 1 maart van 20.00 uur tot 03.00 uur (18+).
 

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Bent u blij dat de werkweken weer beginnen?Reageren!