Afbeelding

ODDFest 2019: De Loop'r wordt festivaltempel

Algemeen

Olland - 14 & 15 juni 2019! Dat zijn de datums waarop de organisatie van ODDFest (voorheen Ollend Dreijt Dur) voortbouwt op een eerste succesvolle editie van ODDFest. Waar het afgelopen editie bij één avond bleef, wordt dit jaar de Loop'r in Olland voor twee avonden omgedoopt tot Festivaltempel!

Ook in de 2019 editie zullen er op zaterdag meerdere podia 's afwisselend gevuld worden met diverse artiesten om het iedereen naar zijn zin te maken! De reacties afgelopen jaar waren positief. Deze lijn zetten ze daarom ook door. Hoogtepunten van afgelopen jaar waren de jukebox waar de trap keer op keer gezellig vol zat en waar enthousiaste artiesten het publiek vermaakten met akoestische muziek.
De 'jeu de rock', welke een podium bood aan een stevig stukje gitaarmuziek, waar de rockliefhebber zijn gang kon gaan. Dit werd met luid gejuich ontvangen. En natuurlijk de feesttent, de grote zaal waar bands en zangers de zaal vulden met feestmuziek. Dit bleek ook een verzamelplaats voor diegene die onder het genot van een drankje wilden genieten van de gemoedelijke sfeer en bijbehorende muziek.
De voorbereidingen om er ook dit jaar wederom een ouderwets gezellige editie van te maken zijn al weer in volle gang. Er zullen diverse nieuwe onderdelen toegevoegd worden. Onder andere een Restolounge, omdat er bij een drankje toch zeker ook een hapje hoort! De vrijdagavond zal in het teken staan van de jeugd, een passend programma voor de jongere fans. De exacte invulling van deze 'Pre ODDFest Party' zal snel worden gecommuniceerd. Voor degene die niet kunnen wachten… Volg via social media! Zo word je als eerste op de hoogste gehouden van al de ontwikkelingen, acties en artiesten! Dus noteer het alvast in je agenda: 14 & 15 juni 2019, ODDFEST, locatie: MFA de Loop'r te Olland!

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding