Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 43a096
Meierijstad

Opbrengst Voices of Meierijstad

Meierijstad / Eerde - Op 20 januari was het benefietconcert The Voices of Meierijstad in Gemeenschapshuis De Brink in Eerde. De opbrengst van deze dag is €10.000. Het gehele bedrag wordt besteedt aan de renovatie van Kinderdagverblijf Little Angels in Zuid Afrika.

Anja van de Zand, voorzitter van Stichting Angels for Little Angels en initiatiefnemer van The Voices of Meierijstad, zit nu samen met haar man in Zuid-Afrika. Zij organiseren en begeleiden de renovatie die €20.000 kost.
Anja is blij met de grote groep vrijwilligers, de deelnemers en de bezoekers van het avondconcert van The Voices of Meierijstad. Samen hebben ze de helft van het bedrag wat nodig is bij elkaar gekregen. Hiermee kunnen Anja en haar man de komende 2 maanden, een begin maken en alvast een deel van de hoognodige werkzaamheden realiseren.
Financiële hulp is nog steeds van harte welkom. Het zou mooi zijn om de andere helft van de renovatiekosten in die twee maanden bij elkaar te brengen. Ook handen blijven nodig. We zoeken mensen die in Zuid-Afrika willen komen helpen met de renovatie en bouw van een safehouse. Als u wilt doneren of u als vrijwilliger wilt aanmelden leest u meer op www.angelsforlittleangels.nl
 

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Welke van deze drie geselecteerde namen moet de nieuwe naam voor Prinsenzittingen 2020 worden?Reageren!