Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 119ba2
Foto: Jeroen van de Sande
Meierijstad

RTL4 filmt bij De Fietsenwinkel Zijtaart

Meierijstad / Zijtaart – Buurtbewoners keken even raar op toen ze Franc Kleijngeld achterop een gele tandem zagen zitten en dat ook nog eens bij een onbekende man. Binnenkort kunnen ze op RTL4 zien, waarom hij deze "stunt" uithaalde.

Maandagmiddag streek een cameraploeg van het tv-programma 'Ik zou wel eens willen weten' neer in Zijtaart. Eigenaren Peter en Mirjan van Gorkum werden onlangs benaderd of ze mee wilden werken aan een uitzending over (elektrische) fietsen. In dit tv-programma kunnen kijkers namelijk aangeven wat ze willen weten. Een vraag die binnenkwam: is er een alternatief voor de ketting van een fiets? De crew kwam speciaal naar Zijtaart om antwoord te krijgen op dat vraagstuk.

Op zondag 31 maart komt de uitzending op RTL4 en wel om 11.50 uur. Een week later, op zondag 6 april, wordt de herhaling uitgezonden. Uiteraard op dezelfde zender, maar dan om 12.30 uur.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Vindt u dat de huidige Alzenau brug aan de Corridor van naam moet veranderen naar de persoon die deze brug veroverde: Capt. Fred A. Hancock.Reageren!