KV Rooi pakt twee punten

Sint-Oedenrode - Op deze mooie zonnige dag stond de wedstrijd tegen Bladella op het programma. Op papier moest KV Rooi hier van kunnen winnen. KV Rooi wist dat het een fysieke wedstrijd kon worden.

Om 13:20 uur klonk het startsignaal. KV Rooi wist al snel een 0-3 voorsprong te pakken. Er werden mooie kansen benut doormiddel van afstand en doorloop. KV Rooi liep uit tot 3-7. Toen werd Bladella wakker geschud en wisten ze dat ze aan de bak moesten. Het was Bladella die deze kansen goed benutte en afrondde. Er werd met 8-9 de rust in gegaan. In de rust werd verteld dat de Rooise dames het spel niet zo moeilijk moesten maken. Ze maakten het zichzelf moeilijk en dat was nergens voor nodig. Onnodige fouten mochten absoluut niet meer gemaakt worden.
Na de rust was het KV Rooi die de voorsprong weer nam. Hier was Bladella het niet mee eens en reageerde hier op. Zo kwam het 11-11 gelijk. Na een time out ging KV Rooi aan de bak. Ze wilden de punten mee naar huis nemen. KV Rooi speelde de wedstrijd uit met mooie kansen. 17-19 was de eindstand. KV Rooi heeft nu twee weekenden rust. 10 maart speelt KV Rooi thuis in De Streepen om 17:10 uur tegen de Peelkorf. Publiek is van harte welkom!