KV Nijnsel verrast

Nijnsel - Afgelopen zondag speelde KV Nijnsel een thuiswedstrijd tegen Klimop. De uitwedstrijd tegen deze ploeg werd met 9-4 verloren. Er moest dus iets recht gezet worden.

Beide ploegen begonnen fel aan de wedstrijd. Zowel Nijnsel als Klimop wisten snel te scoren, waardoor de stand binnen een paar minuten 1-1 was. Door mooie aanvallen en een fraaie vrije worp van Imke Hoppenbrouwers pakte Nijnsel een voorsprong van drie doelpunten. Klimop kwam dichterbij, waardoor er werd gerust met een spannende stand van 6-5.
De opdracht van coach Van den Wittenboer was het spel van de eerste helft vast te houden en opnieuw op voorsprong te komen. Door ijzersterke verdediging lukte het Klimop de tweede helft niet meer te scoren. Nijnsel bleef focussen en was ook aanvallend sterk. Er werd nog viermaal gescoord waardoor Nijnsel met een eindstand van 10-5 de terechte winnaar was.