Logo mooirooi.nl
1e prijs etalage   | Fotonummer: 7a97fc
1e prijs etalage (Foto: )
MooiPapgat.nl St.Oedenrode

Doe mee aan Kleurrijk Papgat

Sint-Oedenrode - Over een kleine maand is het weer zover: Sint Oedenrode wordt Papgat! Het hele dorp dompelt zich vanaf 1 maart onder in het carnavalsfeest. Begint bij u ook het bloed al wat sneller te stromen bij het zien van de Papgatvlag?

Bij de leden van Stichting Papgat in ieder geval wel. Zij zijn al weer maanden bezig met het treffen van alle voorbereidingen om voor u een skon fistje te organiseren. Zo ook de commissie Kleurrijk Papgat. Al sinds jaren proberen zij het hele dorp in de kleuren rood-geel-groen te krijgen tijdens carnaval. Uiteraard hebben wij daarvoor de hulp nodig van u als inwoner van Papgat.
Dus draagt u carnaval een warm hart toe? Doe dan mee met de versierwedstrijd van Kleurrijk Papgat! Het zou mooi zijn als tijdens de carnaval Papgat bont gekleurd is. Versier daarom de voorgevel van uw huis. Het kan niet gek genoeg! Maar ook voor u als winkelier is hier een rol weggelegd. Tover uw etalage om tot een carnavaleske geheel.
Een deskundige jury zal daarna bij alle deelnemers gaan kijken en hun punten uitdelen. Dus zorg dat u op tijd klaar bent! Want de prijzen zijn zeer zeker de moeite waard: Is uw gevel uitgekozen tot mooiste van Papgat? Dan komt er een goed gevuld prijzenpakket uw kant uit. En niet te vergeten de eeuwige durende (voor een jaar) roem voor de winkelier met de mooiste etalage. Het zal hen niet aan aandacht ontbreken.
Aanmelden voor deze wedstrijd kan tot zaterdagavond 24 februari, 11 over 11. Een formulier hiervoor vindt u op de website van stichting Papgat. Hier staan ook alle voorwaarden van deelname beschreven.
Mocht u voor het versieren nog een Papgatvlag nodig hebben? Deze is te bestellen via de website www.papgat.com. Maar ook kaarten voor de Prinsenzittingen op 1, 2, 8 en 9 februari zijn daar te verkrijgen. Kortom, werk aan de winkel. U doet toch ook mee?! Kijk voor meer informatie op onze website: www.papgat.com (bij activiteiten/kleurrijk Papgat). Veel versierplezier!


Meer berichten
 

Wat vindt u?

Vind jij de AVG te ver gaan?Reageren!