Afbeelding
Foto: Jos van Nunen

Ben jij de redder van Papgat?

Bijeenkomst

Sint-Oedenrode - 'De papketel raakt leeg, is dit het einde van Papgat?' Dit soort kreten kon je afgelopen weken vinden in DeMooiRooiKrant. Met daarbij de oproep om ervoor te zorgen dat je op 20 februari in het gemeentehuis bent om dit te voorkomen. #reddervanpapgat

Vanwaar deze noodkreet? Wij als Stichting Papgat vinden carnaval een fantastisch feest. Maar hoe zorgen we er nu voor dat we ook de komende jaren samen feest blijven vieren? Sluit de traditionele manier van carnaval vieren nog wel aan bij de jeugd? Wat gaat goed? En: wat kan beter? De belangstelling voor carnaval in Papgat neemt, met name onder de jeugd, steeds meer af. We beseffen ons dan ook heel goed dat we nieuwe wegen moeten inslaan, willen we 'ons dorpsfeest' levendig houden. En daar hebben wij jou bij nodig!

Hoe? Door samen met ons te sparren over hoe we weer leven in de brouwerij krijgen en blijven houden. Samen sparren brengt vaak mooie dingen naar voren. Wilde ideeën krijgen vorm, vorm groeit uit tot een plan en het plan wordt werkelijkheid. Ofwel: 5 dagen vieren jong en oud carnaval samen in ons mooie Papgat en is er voor iedereen wat wils!

Op woensdagavond 20 februari vindt in het voormalige gemeentehuis van Sint-Oedenrode een unieke brainstormsessie plaats voor Rooienaren, horeca en alle andere belangstellenden. Arthur Frieser, voormalig BtB-voorzitter, knoopt deze bijzondere avond aan elkaar. We nodigen jou van harte uit om deel te nemen aan deze brainstormsessie. Vanaf 19.00 uur openen we de deuren en om 19.30 uur starten we met de sessie. Een goede voorbereiding is het halve werk. Zo is het prettig te weten hoeveel mensen we mogen verwachten. Daarom de vraag of je je wilt aanmelden via: info@papgat.com

Win 22 horecamunten!
Mocht je nu nog niet overtuigd zijn om 20 februari erbij te zijn? Wellicht dat de kans op 22 Papgat horecamunten je over de streept trekt? Op deze avond verloten we namelijk 2x 22 Papgat horecamunten onder alle deelnemers.

Kortom: wij hebben er zin in en hopen op een flinke opkomst, zodat we samen ervoor zorgen dat Papgat een skon fist blijft voor ons allemaal!

Met carnavaleske groet,

Bestuur Carnavalsstichting Papgat