KV Nijnsel pakt punt in laatste minuut

Nijnsel - Zondag reisden de dames af naar Overasselt om een wedstrijd te spelen tegen Eendracht 1. De thuiswedstrijd tegen deze ploeg werd gewonnen met 12-3. Desondanks was de ploeg erop voorbereid deze tegenstander niet te onderschatten en scherp te blijven in de verdediging. De eerste helft ging het gelijk op. Beide ploegen wisten de gecreëerde kansen af te ronden en zo werd er gerust met 7-7.

In het begin van de tweede helft lukte het Nijnsel uit te lopen, maar de voorsprong hield niet lang stand. De dames van Eendracht wisten terug te komen en zo stond er met nog 1 minuut op de klok een stand van 11-10 op het scorebord. Het werd helemaal spannend toen er nog een strafworp door Nijnsel genomen mocht worden. Tot grote vreugde van het team wist Daphne deze te benutten waardoor de stand eindigde op 11-11.

Er staan nog de nodige wedstrijden in de zaal en buiten op het veld voor KV Nijnsel op het programma. Na een fijne samenwerking zal de vereniging na dit seizoen afscheid nemen van hoofdtrainer René van den Wittenboer. De club kan met genoegen mededelen dat deze functie m.i.v. seizoen 2019-2020 zal worden vervult door Tom Schuitema. KV Nijnsel ziet dus met een positieve blik de toekomst tegemoet.