Afbeelding

Ollandia op bezoek bij LSV

Algemeen

Olland - Ollandia is de 2de competitiehelft thuis tegen het Tilburgse SVG goed begonnen, terwijl concurrent Riel nog voor een extra meevaller zorgde door een missstap te begaan tegen  Irene. 

Hierdoor heeft Ollandia nu dus, met een wedstrijd meer gespeeld, een voorsprong van 8 punten op Riel. Ollandia moet zondag in de volgende competitieronde in  Lennisheuvel aantreden tegen LSV  en moet daarin zien te voorkomen dat de meevaller zijn waarde weer verliest. Ze zullen zondag scherp moeten beginnen en dat de gehele wedstrijd ook moeten blijven. LSV zal er alles aan proberen te doen om het Ollandia moeilijk te maken, maar Ollandia moet proberen haar eigen spel te spelen en toeslaan zodra mogelijk. Ook de meeste andere teams moeten zondag weer aan de aftrap verschijnen, waarbij de Ollandia Vrouwen hun koppositie op Sportpark Bergenshuizen in Vught moeten zien vast te houden tegen Real Lunet. Voor de supporters is er dus komend weekend weer volop de gelegenheid om hun favorieten te steunen. Naast het voetballen zijn donderdag 7/2 de Ollandia Vrouwen aan de beurt voor het teamkampioenschap Darten en kunnen ook op 14/2 de rikliefhebbers weer terecht.

Rikken bij Ollandia.
Donderdag 14/2 vanaf 20.45 uur kunnen de liefhebbers weer terecht in de Ollandia kantine op sportpark Ekkerzicht voor een avond rikken, waarbij weer mooie prijzen zijn te winnen.