KV Rooi achter de feiten aan

Sint-Oedenrode - Op zondag 2 februari mag het vaandelteam van KV Rooi al vroeg in de ochtend vertrekken om te korfballen tegen Heumen. Zowel Heumen als KV Rooi staat op de 4e plaats in de hoofdklasse. De taak aan Rooi om deze wedstrijd te winnen en zo aansluiting te houden met de top 3.

De wedstrijd begint met een doelpunt aan de kant van Heumen waarnaar Rooi hier antwoord op geeft met een doorloopbal. Dit is het verdere verloop voor de eerste helft waardoor er gerust wordt met evenveel doelpunten aan beide kanten.
Als in de tweede helft Heumen al snel uit kan lopen naar drie doelpunten verschil loopt Rooi de overige minuten van de wedstrijd achter de feiten aan en wordt dit gat niet meer gedicht. KV Rooi heeft zeker niet laten zien wat ze konden en is de wedstrijd geëindigd in een terechte overwinning voor Heumen. 16-13.
Een zuur verlies voor KV Rooi waardoor Heumen hen voorbij gaat in de ranglijst. Volgende week mag KV Rooi het opnemen tegen Oranje Wit. Deze wedstrijd wordt om 14:15u gespeeld in sporthal de Streepen. Publiek is van harte welkom!