Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: fe89e3
Foto: Hans van den Wijngaard
Sport

Twee eerste plaatsen voor Roel Janssen

Sint-Oedenrode - Afgelopen zaterdag heeft Roel Janssen deelgenomen aan de Bodegraven Ice swim wedstrijd welke voor de eerste maal werd georganiseerd en werd gezwommen in het open water van de Reeuwijkse Surfplas.

In het Internationale deelnemersveld heeft Roel de 100 en 50 meter vrije slag gezwommen. Met negen series van elk vier zwemmers was de 100 meter goed vertegenwoordigd in deze wedstrijd. Roel wist zijn eigen serie ruim te winnen en uiteindelijk ook de eindoverwinning te pakken. Later op de middag ging Roel nogmaals het koude water (3,5 graden) in voor de 50 meter vrije slag. Ook hier werd Roel eerste in een deelnemersveld van 18 zwemmers. Mooi resultaat voor Roel voor zijn nog maar 2e IJszwemwedstrijd.

Solo
Afgelopen zondag hebben tien zwemmers in zwembad De Neul deelgenomen aan de vijfde Solo. Hierbij hebben zij vijf keer een eerste plaats, zeven keer een tweede plaats en twee keer een derde plaats behaald. Er zijn zeventien persoonlijke records gezwommen.

Komend weekend
Komende zondag nemen de zwemmers deel aan de derde Competitiewedstrijd die wordt gehouden in het Pieter van den Hoogenband zwemstadion in Eindhoven, aanvang 14.00 uur.


Meer berichten
 

Wat vindt u?

Vind jij de AVG te ver gaan?Reageren!