Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: dcc78e
Foto:
Meierijstad

Wereldkoor Betje Wolff in Paradiso

Meierijstad - Dat een koor niet uit 90 deelnemers hoeft te bestaan om een groots optreden neer te zetten, bewees Wereldkoor Betje Wolff uit Meierijstad.

Zondag 20 januari waren zij uitgenodigd om in Paradiso te Amsterdam, tijdens de korendagen, een aantal van hun liederen ten gehore te brengen. Dat is natuurlijk een droom van ieder koor om daar je stem te mogen laten klinken.
Swingend, gevarieerd, energiek, muzikaal, een tikkeltje eigenzinnig, niet alledaags en vol enthousiasme, onder begeleiding van een eigen combo en dirigent John Kok die alle arrangementen voor zijn rekening neemt. In no time wisten zij het publiek voor zich te winnen. Liederen uit Afrika, Spanje, Indonesië, Rusland, Ierland, maar ook Jiddische teksten komen voor in hun repertoire. Variatie en afwisseling voerden de boventoon, maar zeker ook de kleding van de koorleden was het bekijken waard. Een kleurrijk schouwspel! Na afloop wist het publiek, in een tjokvolle Paradisozaal, met een oorverdovend applaus hun optreden te waarderen. 20 januari kan worden bijgeschreven als weer een hoogtepunt in de reeks van optredens van Betje Wolff.


 

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Vind jij de AVG te ver gaan?Reageren!