Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 56ed33
Sport

VV Nijnsel / TVE Reclame superieur

Nijnsel Heren 1 speelde afgelopen zondag als enige in haar klasse een competitiewedstrijd. Dit tegen middenmoter SDDL uit, schrik niet, Demen, Dedel, Neerlangel, Deursen en Dennenburg. Brabant is vaak groter dan je denkt.

Een aantal selectiespelers had in samenwerking met de staf op zaterdag nog met vereende krachten het veld sneeuwvrij gemaakt, dat zegt natuurlijk ook iets van de ambities. Met een mooi zonnetje op zondag lag het veld er om half drie dan ook perfect bij.
Na drie minuten een schot van rechts op het Demense doel, gelost door Johan van der Pas. De bal werd licht getoucheerd door een verdediger van de gasten en dit bracht blijkbaar de keeper dusdanig in verwarring dat de bal achter hem in het net plofte. Een mooie opsteker. Het talrijke publiek ging er eens goed voor zitten, maar de snelle opening kreeg aanvankelijk geen vervolg. De gasten raakten niet van slag en de wedstrijd was vervolgens aardig in evenwicht. Van der Pas kwam in de 12e minuut bij een duel verkeerd terecht en dat leverde hem een rugblessure op. De eerste wissel diende zich dus al snel aan. In de 20e minuut volgde er vanuit de gastheren een aanval uit het boekje over meerdere schijven. De verdediging van de gasten stond er min of meer bij en keek ernaar. Dit hadden ze beter niet kunnen doen want via de snelle Nick Lathouwers werd Stefan Hulsen bediend die op zijn beurt Rick van der Vleuten van een scoringskans voorzag. Deze hield in de vrieskou het hoofd koel en de 2-0 verscheen vervolgens op het scorebord. De honger van de thuisclub was nog niet gestild en na een klein halfuur opnieuw een snelle aanval via deze middag in goede doen zijnde Nick Lathouwers die Stefan Huisen in stelling bracht: 3-0. Tevens de ruststand.
Toon Verhagen zorgde onder de rust nog voor een nieuwe hoogtepunt door thee van zeldzame klasse uit te serveren waarvoor hij uitgebreid werd gecomplimenteerd.
In het begin van de tweede helft probeerden de gastheren de bakens nog enigszins te verzetten, op zoek naar een treffer met perspectief, maar zij deden dit zonder al te veel overtuiging. In de 53e minuut maakte Nick Lathouwers aan alle onzekerheid een eind door de 4-0 binnen te schuiven. Einde oefening. De 5-0 kwam in de 64e minuut op het bord toen opnieuw Stefan Hulsen doeltreffend uithaalde. Toen vond iedereen het wel welletjes. 
Aanstaande zondag opnieuw een thuiswedstrijd op Den Eimert. Te gast is dan Herpinia uit Herpen dat tot nu toe nog niet al te veel punten heeft vergaard. Een kat in het nauw dus en het is bekend dat die nog wel eens rare sprongen kunnen maken. Dit is dan tevens de eerste wedstrijd van de terugronde. Het is nog even afwachten wat Koning Winter in petto heeft maar de spelers hebben hun sneeuwschuiver in elk geval binnen handbereik. Supporters zijn opnieuw van harte welkom, de wedstrijd begint om half drie.    

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Bent u blij dat de werkweken weer beginnen?Reageren!