Volle buit voor KV Rooi

Sint-Oedenrode - Zondag 20 januari stond Altior in Heeswijk op het programma voor KV Rooi. KV Rooi doet mee in de middenmoot met vier punten, maar zo ook twee andere teams. Om aan te kunnen sluiten bij de top moesten ze winnen.

Altior staat onder Rooi en heeft slechts twee punten bij elkaar gesprokkeld. Qua stand is Rooi verplicht om te winnen, maar Altior is een lastige ploeg. Het eerste doelpunt valt aan de zijde van Altior door een afstandsschot. KV Rooi heeft hier vrijwel meteen een antwoord op met ook een afstandsschot. Dit is het beeld van de eerste minuten; Altior scoort en daarna Rooi weer en andersom. Pas kort voor rust weet KV Rooi de leiding te nemen. Hierdoor wordt er met een 6-8 tussenstand gerust.
Na rust is het KV Rooi dat het beste uit de kleedkamer komt. Binnen 15 minuten staat het 6-12 en weet Rooi de ploeg uit Heeswijk achter zich te laten. Altior weet nog drie keer te scoren, maar Rooi vindt ook vijf keer de korf. Overtuigende aanvallen en kansen die goed werden afgemaakt brengen de eindstand op 9-17. Een goede overwinning van KV Rooi dat hierdoor verder omhoog gaat op de ranglijst.
Volgende week staat Stormvogels op het programma. Zij staan bovenaan in de poule en het zal dan ook een lastige opgave worden. Deze wedstrijd zal thuis in De Streepen worden gespeeld, om 15:10 uur. Publiek is welkom!